Wednesday, November 16, 2016

3 iphone 7 plus 128gb untuk pembeli TFS 'TEKNIK FOREX SEBENAR' yang bertuah.
Pembelian hendaklah dibuat pada 20 - 30 Nov 2016.



Ya, memang benar. Kami nak buat promosi giler special kali ni! Lama dah tak buat kan
Tiga Iphone 7 Plus 128GB (yang saiz besar tu lah) akan diberikan kepada pemilik TEKNIK FOREX SEBENAR (TFS) yang bertuah. Setiap Iphone tersebut bernilai RM4,299!

Iphone 7 adalah sebuah smartphone yang hebat lagi canggih. Ia ibarat laptop bergerak. Anda boleh baca ciri-ciri penuh mereka DI SINI

Ilmu dah ada melalui TFS, nak trade terus pun gadget kami nak bagi ni. MT4 mobile boleh install dalam Iphone, so anda boleh trade on the go. Best ke best?
Tempahan TFS tersebut hendaklah dibuat di antara 12.00AM 20 November 2016 hingga 11.59PM 30 November 2016 ini (waktu Malaysia). Itu syarat utamanya.

Tempahan boleh dibuat di sini >>> www.forexsebenar.com

Jika anda terpilih sebagai salah seorang daripada 3 yang bertuah, anda perlu ambil BY-HAND di Kuala Lumpur. Kami tidak akan pos hadiah tersebut disebabkan nilainya yang terlalu tinggi. Anda diberi masa selama 1 minggu sahaja untuk collect hadiah tersebut. Jika tidak, kami akan memilih pemenang lain.
Iphone yang akan dihadiahkan adalah edisi Malaysia yang diperoleh dari Apple authorized reseller di sini. Warna boleh pilih tapi tertakluk kepada availability ya.

Pemilik baharu sahaja yang boleh menyertai cabutan bertuah ini. Pemilik sedia ada tak boleh yer. Takpe, don’t worry, janganlah sedih. Next time kita akan buat cabutan bertuah untuk pemilik TFS pula okey. 


Yang Ikhlas…
KHALID HAMID @ ABANG LID
Pengasas, TEKNIK FOREX SEBENAR
Panduan Forex Trading No 1 Di Malaysia!
Pilihan 14,000+ Traders Malaysia, Singapura, Brunei Dan Indonesia

No comments:

Post a Comment